Jag, blekfis numero uno, behöver allt solskydd jag kan få – och all efterbehandling jag har möjlighet att få. Det är inte speciellt mycket solväder än så länge (i alla fall inte så att vi kan ligga ute och pressa i bikini), men visst kan det vara bra att veta vad det finns för valmöjligheter redan nu när vädret är på gång?

I år lanserar Hawaiian Tropic produkter inriktade för att verka återfuktade och vårdande samtidigt som det skyddar mot solens strålar.

Cooling Aloe Gel After sun har funnits med i sortimentet sedan Hawaiian Tropic lanserades. Den innehåller kamomillextrakt utöver den 98% aloe-veran. Det är en lättare gel som snabbt smälter in i huden och ska lindra brända partier genom att svalka och hindra fjällning.

Silk hydration protective sunlotion är ny i sortimentet. Den har en fluffig konsistens, luktar kokos med ett exotisk inslag (den luktar himmelskt!) och ska enligt informationen ”återfukta huden upp till 12 timmar!”. Lotionen innehåller silkesprotein och kommer att finnas i både SPF 15 & SPF 30 (Jag har dock sett på andra ställen att den ska finnas upp till SPF 50?).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.