Hittade den här notd:en i arkivet när jag letade runt efter någonting jag kunde visa. Det syns att det är ett tag sedan, mina nagelband var så himla torra då och jag trodde aldrig att jag skulle få dem mjuka igen, men det ordnade jag till, tack och lov! Det är inte ofta jag bara lägger ut en bild på naglarna men med tanke på hur nagelbanden såg ut på de andra besparar jag er det.

Jag älskar nyansen på Chinchilly, åh, det var så fint på naglarna! Av någon anledning skulle jag på’t och pilla med nailartlack, men det kan vi ju glömma bort lite sådär ;) Jag tror att jag hade två lager Chinchilly, sen pillade jag med två nailartlack jag fick av syrran i julklapp, och så ett lager Seche vite på det.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.