Efter ett otroligt komplicerat urvalssystem (heh)
ska jag publicera vinnarna av varsin Rapsodine Ekoraps Socker och Rapsskrubb. Jag tänkte att jag skulle köra lite Hunger Games känsla över det hela och grävde länge och väl efter två lappar i min lilla skål – Albus tittade fascinerat på kan jag säga ^^

 

Rätt svar var alltså Mariestad, och alla medtävlande uppgav rätt ort.

Grattis! Jag har mailat de bägge vinnarna och inväntar nu deras respektive adresser för att de ska få skrubben hemskickad till sig. Jag vill passa på att tacka alla söta som var med och tävlade, det är så trevligt att, trots de få bidragen, ni vill vara med :)

 

 

Mitt beslut kan inte överklagas.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.