För att fira inlämningen av hemtentan kastade jag mig på den ögonskugga jag vann på Make up store för ett par veckor sen. Det var M/S Regent (Jag har ett swatchinlägg som kommer upp typ i morgon) och jag gillar verkligen den här guldiga,oliviga skuggan – den gör sig så bra på mina ögon!

 

Jag har använt:

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance
Nyx jumbo pencil Milk
MUS M/S Regent
MUS M/S Muffin
Isadora precision Mascara

Ansikte:

Missha BB cream no.13
EM Mineral foundation Linen
EM Mineral Finishing Dust
E.L.F Mineral glow
Too Faced blush, papa don’t peach

Bryn:

Deborah Milano eye pencil with Brush

Läppar:

Lip smacker coca cola lipsyl

Jag kastar med en fodt med, bara för att jag kan ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.