Nu kommer inläggen lite i omvänd ordning – det var ju tänkt att det här skulle komma upp innan förra eotd:inlägget, men ibland blir det lite hejkombacon i planeringen! I vilket fall som helst vann jag den här skuggan i en goodiebag som Make up Store i Norrköping lottade ut.

Jag tror dock att Microshadow Regent reades ut under MUS:rean, så jag är osäker på om den finns kvar i sortimentet eller inte. Det är en ja, låt säga, olivguldgrönfärgad skugga som verkligen gör att blå ögon poppar. Krämig och grymt trevlig att jobba med!

 

 

t h: grundat på Nyx Jumbo Pencil Milk, t v: bar hud

Som ni kanske ser är det ett rätt bra tryck i skuggan rent generellt och med en primer blir det ännu bättre. Jag kommer matcha den här med något mer kompakt grönt eller bara för sig, för den är så himla fin i sin enkelhet.

Microshadows kostar vanligtvis ca 140 SEK, men avvikelser kan förekomma.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.