Jag älskar min Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow (Försök säga det i ett nafs!) i nyansen Magic Polar. Det är återigen en sådan där skugga som gör väldigt mycket för min ögonfärg, och jag gillar att använda den här enskild bara för att den är så himla snygg i (som Regent) i sin enkelhet.

Jag valde att lägga skuggan lite lägre än vad jag brukar göra. Jag vet inte om jag tycker att skuggan syns lika bra på mig när jag gör det, men att testa skadar ju inte.

 

 

Jag har använt:

Ögon:
Too Faced Shadow Insurance
Nyx Jumbo pencil Milk
MUS M/S Muffin
Lumene Blueberry Long-wear Crystal Eyeshadow Magic Polar
MIYO Super Lash Mascara

Ansikte:
Missha BB cream no.13
EM Mineral foundation Linen
EM Mineral Finishing Dust
E.L.F Mineral glow
Benefit Sugarbomb sugar rush flush face powder

Läppar:
Gloss från Lumene som jag, under dagen, lyckats tappa bort >.<

Det är så himla kul att hinna med att sminka sig lite mer än vad jag brukar göra i veckorna, man saknar det mer än man anar när jag bara hinner slänga på en eyeliner och lite mascara innan det är dags att dra till skolan. Hoppas ni gillar det! Har ni själva testat Magic Polar någon gång, gillade ni den?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.