Helgen har gått i ett. Jobbavslag, drink med Anna, middag ute med pappa och sambo – välkomna en solbränd mamma till ett snökaossverige. I fredags tog jag det bara lugnt, gick ut till Ingelstad och köpte en fin trasmatta till balkongen. I lördags stod det städ på schemat, och sen kom fina pappa och vi gjorde Bauhaus farligt med tremetersplankor som höll på att riva ner skyltar från taket osv.

Mina handymen’s burade äntligen in balkongen,
så nu är vi laglydiga och har tre väldigt exalterade katter som springer in och ut på balkongen hela tiden, som fascineras av alla ljud och som njuter av att vinden viner mellan morrhåren. Igår, mitt i snörusket, kom en solbränd och glad mamma hem från en vecka på Teneriffa.  Lite fånigt kanske, men jag har saknat henne. Vi brukar prata minst ett par, tre gånger i veckan annars. Men nu så. Det är därför det varit lite tyst här, jag har vara uppskattat familj, mat och (inte) vädret.

Och nej, han är inte tjock. Bara stor raskattblandning och extremt fluffig. Min lilla boll <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.