Thanks a Windmillow är det enda gröna lacket i Holland-kollektionen och därför har jag sparat det till ett av de sista att testa. Som ni kanske märkt har jag en förkärlek till grönt, och anser att en kollektion inte är komplett utan ett grönt lack. Till en början tyckte jag att TAW var aningen blekt för att stå upp mot de riktiga färgbomberna i den här kollektionen, men har insett att det i själva verket är ett väldigt trevligt komplement till ovanstående.


Två lager täcker riktigt bra – det är dock första gången jag upplever att OPI’s pensel är svårhanterlig (annars älskar jag den) och jag hade lite bekymmer på min lillnagel – den är så himla liten. Torktiden kan jag inte direkt uttala mig om den här gången för mitt Seche vite verkar ha dött redan innan jag kommit över det gyllene halva-flaskan-regeln då det oftast brukat sega ihop, men det är trådigt redan nu och det gillar jag inte alls.

Jag gillar den här typen av dova, lite dammiga gröna lack och Thanks s Windmillion lär dyka upp på mina naglar igen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.