Jag älskar nagellack och nagellack älskar mig, eller? Nja, det sista kan vi väl egentligen stryka ett streck över, men jag tror inte att det går att undvika att nagellack är en av mina favoritsaker här i skönhetsdjungeln. Nagellack kan komma stöpta i alla former, färger, märken och prisgrupper. Men för min del är det viktigt att få ut så mycket av pengarna som möjligt, med tanke på studentstämpeln och allt.

Deborah Milano släpper nu i vår Minilack Prêt à Porter, en kollektion minilack anpassade för de flesta typer av plånböcker. Vad sägs om 4,5 ml för 39 kronor? Mavalas nagellack innehåller exempelvis 5 ml och kostar 45 kronor, så 39 är inte helt fy skam!

(jag hade redan ordnat med alla kollage när jag märkte att de lila och röda lackbilderna var mycket mindre än de andra, hoppas inte att det förstör helhetsintrycket).

Mina favoriter så här på rak arm är Pistache green, Good luck green, Positano escape, papaya juice, purple beat, marshmallow candy, blooming delight och carpe diem, Pheuw!

Med 25 olika nyanser tror jag att det kanske finns någon som är extra fin i de flestas ögon. Återförsäljare finns listade på deras faceboksida (men eftersom jag inte har facebook verkar jag inte komma åt den) , men jag har fått det meddelat till mig att det inte är säkert att alla butiker nämnda kommer ta in minilacken, men att de börjat skicka ut dem till butiker as we speek.

Ser ni något ni faller som en fura för? :)

Givetvis får ni låna bilderna om ni länkar och hänvisar till källan.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.