Jag fick ju hem ett par av Deborah Milano Prêt à Porter minilack för att testa och jag tänkte bjuda på lite bilder på nummer 63, marsmallow candy såhär på skärtorsdagen och allting. Det är ett skärt lack (hehe) med fint fint guldskimmer i. Jag har verkligen svårt att ogilla sådana här nyanser av rosa när det finns guldskimmer i – jag totalälskar ju China Glaze’s Strawberry field som har samma gulduppsättning.

Någonting jag uppskattar
är faktiskt den lilla etiketten ovanpå som ger mig en aning om hur nyansen ser ut, det är bra när de står uppradade i mina helmerlådor ^^

Kolla bara in skimret i flaskan på andra bilden! Är det konstigt att jag gillar det? Jag hade ju tur som fick hem just Marshmallow Candy, det var ju ett av de lack jag var lite extra nyfiken på.

Jag har använt mig av två lager Marshmallow Candy här. Första lagret hade jag lite blandade känslor över för det kändes som att det kom alldeles för mycket nagellack på nageln för att få det jämnt, och det såg lite för strimmigt ut, men andra lagret räddade det och det verkade torka rätt fint med mitt Seche vite. Inga fula märken med andra ord!

Jag glömde förvisso ta bild på det, men de har faktiskt ordnat med en riktigt trevlig, lite bredare, pensel till de här lacket. Små lack har ju tendensen till att ha mindre och smalare penslar, men det var inga bekymmer med det här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.