Det får bli en One man show den här gången, för GAAAAAAAAH (Insert random väldigt arga svordomar) vad det här vädret ställer till med problem! Jag har målat om naglarna med det här lacket TRE gånger för att försöka få en rättvis bild av hur det ser ut, men nä – det fungerar bara inte. Det slutar alltså med att jag tar den första bilden jag tog på lacket första gången jag använde det och inget mer, för nä, det går bara inte.

Jag upplever lacket lite mer blåtonat än vad det ser ut att vara på bilden, men jag har blivit lite nyansblind vid det här laget. Det är et fint lila lack, lila som är så svårt att fotografera, med ett grymt guldskimmer i (jag älskar ju guldskimmer såhär, mumma!). Skimret träder dock inte fram så väl på nageln, men fint är det i alla fall.

Det hade kunnat vara ett one coater, men jag la på ett extra lager för att jag tyckte att det blev ojämnt på sina ställen. Det torkar som vanligt väldigt bra och ja, Dutch ’ya just love OPI är ett alldeles förträffligt lack med ett grymt hittepåigt namn!

Fy vad tanigt det ser ut
att bara ge er en bild på det, men jag skyller på ruskförhållandena. Går inte att fota någonting i det här Mordormörkret.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.