Jag vann ju ett IsaDora Bronser för ett tag sen och (när lönen kom och mamma var här) passade jag på att utnyttja mina kicksrabatter och inhandlade en bronzer brush från Isadora. Jag är ingen stor användare av bronzer och i själva verket är min hy i klass med Edward Cullen, men i sommar har jag tänkt att jag kanske kunde få lite färg på mina vampyriga kroppsdelar.

Isadora Bronzer brush består av 100 % steriliserat gethår (luktar rätt skarpt, trist) och är halvmjuk att använda i ansiktet. Om jag hade fått testa borsten innan hade jag förmodligen valt att köpa en annan, mjukare, men nu var jag nyfiken på denna och Kicks hade ingen testborste att pilla på så jag fick gå lite på känn.

Hon i personalen verkade dock lite överraskad när jag frågade om de inte hade några testborstar, ”Isadora har ju rätt mjuka borstar överlag så jag tror att den är mjuk”, fick jag som svar efter att ha fått förklarat för mig att de endast fick in tre exemplar till försäljning. Om man inte får in mer borstar förstår jag ju att det inte finns någonting att göra, jag vill ju inte slita upp ett ex för att känna på den om den ska köpas av någon annan sen – jag skulle ju själv inte vilja köpa en borste någon stått och pillat en massa på.

Men testborstar borde finnas ibland tycker jag. Fast det kanske bara är jag som kräver för mycket? Hur skulle ni vilja att det var?

Isadora Bronzer Brush kostar 120 SEK i på exempelvis KICKS och ÅHLÈNS, och jag fick den för 94 kronor när jag löste in mina kuponger. Helt okej ändå.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.