Det här lacket har jag använt ett par gånger redan men jag har alltid lyckats att inte ta kort på det. Idag tog jag kort på det, och tur var väl det för jag kommer ta bort det såfort jag kommer hem från stallet. Det här lacket är helt fantastiskt snyggt. Det är o t r o l i g t grönt och jag som är väldigt grön av mig totalälskar den här metallicabsintgröna saken. Jag bjuder därför på ett bildregn med gröna sköna bilder som ska kompensera lite för det hemska regnrusket vi översvallas med idag.

Nej jag lovar, jag har inte publicerat samma bilder flera gånger! Jag kunde bara inte välja, så ni får alla! Men nu till baksidan av det hela. För ja, tydligen kan inte ett sådant här magiskt lack komma utan baksidor. Sorry alla där ute, men så är det.

Första lagret är lite skirt, så man inser rätt snabbt att det behövs ett till. Det uppstår inga större problem här, men när vi kommer till andra lagret, suck säger jag bara. Hur lite jag än försöker ta blir det lite för tjockt, lite för kletigt. När jag har på mitt Seche vite dras metallic green med som tuggummi, så jag måste skjuta tillbaka det med naglarna för att det inte ska dras av nageln.

Tre timmar efter jag målade på det blir det märken i lacket när jag råkade gå emot mitt halsband. TRE TIMMAR!? Visst är mitt Seche vite på väg att förvandlas till ett trådigt monster, men så farligt är det faktiskt inte än. Det här är ett problem jag upplevt med andra kleancolorlack och jag typ gråter högt av förfäran. För det är för fint för att hata. Det går liksom inte att avsky något som är så här fint. Det går inte, trots att jag borde.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.