Nu i helgen har vi bland annat firat min lillasysters sjuttonårsdag (hon fyller inte förrän i morgon men eftersom jag inte kan komma ner till henne i helgen fick det bli nu i helgen) och jag kände för ett riktigt vårigt och pastelligt lack till dagen i ära. Valet föll på China Glaze Lemon Fizz från Up & Away-kollektionen de släppte för två år sen om jag minns rätt. Det här lacket ingick i den första nagellacksbeställningen jag gjorde och det är väl inte konstigt att jag fastnat så mycket för nagellack sedan dess!


Mina händer är torra som fnöske nu dessvärre, så jag får dela med mig lite hej-vädret-kan-inte-bestämma-sig-hudbekymmer för er. Men Lemon Fizz är lika fint för det och det är väl tur det!

Det är ett urfint citronpastellgult krämlack som täcker bra på två lager. Liksom Re-fresh Mint var jag osäker på appliceringen och rädd att det skulle krångla, men det var inga större besvär. Det var aningen rinnigt, men det gick lätt att åtgärda genom att torka av penseln noggrant efter varje flaskdopp. Det torkade snabbt och gick bra ihop med mitt Seche vite.

China Glaze är ett av mina favoritmärken just för att de kommer med sådana här nyanser och spelar på vår-lycko-rusningarna. Om jag hade betygsatt mina nagellack hade Lemon Fizz lätt fått 5/5! :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.