Äntligen! Snacka om att jag hade problem med nätet igår, sedan vi flyttade har det strulat massvis bara för att det finns så mycket olika nätverk som ligger och stör ut vårt. Men nu är jag back on track, åtminstone för en kort stund :)

MIYO släppte vid sin Sverigelansering ett urval mascaror i budjetklass. SuperLash Mascara är en av den, en mascara som beskrivs ge tre effekter i ett; Volym, definition och förlängning. Vid första anblicken ser förpackningen rätt plåttrig ut med, eh, blommor (?) på. Jag är väl lite mer för stilrena hylsor, men fördelen med detta är att den inte kommer bort lika lätt (jag lovar, färgklicken hjälper!).

Borsten är av gummi (min favorit) och borsthuvudet smalnar av mot toppen för att, i alla fall vad jag tolkar det, göra det lättare att använda mascaran vid ögonvrån och svåråtkomliga ställen. Till en början tyckte jag att den var lite för klumpig för sitt eget bästa, men med tiden började jag faktiskt uppskatta den. Den separerar fint och det blir inga spindelben här inte!

Den håller kanske inte böjen hela dagen, men gör det tillräckligt mycket för att jag ska gilla den – vilken mascara får inte fransarna att sloka i det här fuktiga ruskvädret liksom? Den fäller oerhört lite, jag har inga problem med fällningar alls, och jag tycker att den ger en riktigt bra svärta. Det finns faktiskt ingenting jag inte gillar med den här mascaran, förutom plåttret på hylsan då, men det är petitesser här, ärligt talat.

En grymt bra vardagsmascara för ett LÖJLIGT bra pris. MIYO Super lash mascara kostar 59 SEK och innehåller 14 ml. Ja, jag kommer köpa den igen.

Och naturligtvis får den 5/5 möjliga i betyg. Finns inte så mycket annat att ge den ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.