När det snöar ute (ja, min inspiration blev mindre glad när jag tittade ut och såg snön) kan jag ju passa på att visa blusen jag köpte när mamma, syrran och pappa var här i helgen. Jag har insett att det blivit väldigt lite Emilie på sista tiden, men det verkar vara så folk uppskattar det ;) Men i alla fall, en blus från H&M’s conscious-collection.

De har jättefina grejer men man kan ju inte köpa allt, så det fick bli en persikofärgad blus. Hade tänkt mig den vita först men det fanns bara stora storlekar kvar (för ett år sen hade jag varit överlycklig! :P) så det fick bli den persikofärgade, men den var minst lika fin så det gjorde inte speciellt mycket.

Jag ska bara hitta strykjärnet så är vi ready to go sen, jag och blusen. Kostade 99 SEK men jag hade en kupong så jag betalade bara 79 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.