I Februari i år hittade L’oréal’s Super Liner gel intenza till det svenska sortimentet. För mig som är gelliner-fanatiker var det kul att få in lite mer valmöjligheter på marknaden, min trogna Fluidline sviker mig fortfarande inte, men mångfald är väl inte missnöje – eller? När Gel intenza introducerades fanns enbart en nyans – svart – men sortimentet har nu även uttökats med två andra nyanser: Violet black & Golden black.

Med den tjusiga förpackningen följer även en rundad pensel för applicering.

Jag fick hem nyansen Violet Black för testning

Den sitter fint under dagen, tvättas lätt bort med min makeuprengöring (jag behöver inte svinto här) och klarar även av värre påfrestningar än enbart everyday-användning. För skoj skull tvättade jag inte bort mitt smink innan gårdagens spinningpass och den klarade sig utmärkt under hela passet och hade bara suddats ut lite vid kanterna när jag kom hem och spanade i spegeln.

 

Nu jämför jag den väl egentligen med min ultimata sminkprodukt jag har här hemma, men jag hade velat ha lite mer oomph i resultatet. Det krävs en del produkt för att få den nyans/svärta jag vill ha, och förvisso kanske det har att göra med att jag är lite ovan med att hantera en rundad borste snarare än en snedställd, men jag skulle ändå uppskatta aningen mer tryck i nyansen. Penseln, vars borst är syntetiska, är helt okej att arbeta med men det krävs lite övning att få det lika bra som med en snedställd.

Annars tycker jag att det är en liten pärla i sminkväskan, med pensel och allt. Super Liner Gel Intenza kostar ca 129 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.