Nu har vi faktiskt tagit oss igenom hela Hollandkollektionen här på bloggen, eloge till mig! Jag vet att det tagit lång tid och sådär, men samtidigt som jag velat visa er alla fina nyanser har jag inte velat powermata er med OPI-lack, hur skulle det sett ut?

Sist ut i Holland-kollektionen är i alla fall I have a herring problem, ett dammigt blått lack med ett fint silverskimmer i. Utan att ha OPI’s I Don’t Give a Rotterdam! bredvid mig skulle jag säga att de är väldigt lika varandra för att komma ur en och samma kollektion, men det finns en viss skillnad ändå. Jag tror att I Have a herring Problem är aningen mörkare och går mot det mer gröna hållet än vad Rotterdam gör.

På sista bilden kan man ana lite guld/brons:igt skimmer med. Himla fint lack i alla fall! Jag tyckte väl egentligen att en av dessa kunde ha tagits bort och eventuellt ersatts med ett klargrönt lack (men sen älskar jag grönt och är väldigt partisk) för att passa ihop och lyfta upp den väldigt bjärta och färgstarka krämlacksdelen i kollektionen.

Här har jag två lager I Have a Herring Problem toppat med ett lager Seche vite. Det flyter på fint över nagel och torkar, som OPI brukar, snabbt och trevligt. Hah, jag känner bara att jag upprepar mig när jag pratar om hur det är i lackkonsistent, men de har ju så himla bra lack alltså!

 

OPI Holland finns att köpa på bland annat KICKS och Åhléns och kostar ca 150 SEK för 15 ml.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.