Ibland räcker inte ljuset till, men en bild får ni i alla fall! Har ni också haft snö idag? Jag har haft fullt upp med skola, jobb och glädjeyra. Hoppas ni haft en bra dag :)

Nyanseringen på skuggan kom inte fram alls som jag ville att den skulle göra, för den är MAGNIFIK. På riktigt. Jag ska visa bilder på hur skuggan ser ut i sin helhet:

 

JAA! Det är samma skugga på bägge bilder! Den är helt galet fin. Jag köpte den i London när jag var där med tjejerna – Barry M Dazzle Dust NO 98. Urfin. Jag tycker dock att den är lite svår att använda, den fäller väldigt mycket och jag tycker inte att hållbarheten är så hundra bra som jag hoppats på att den skulle vara. Men åh, kan vi inte glömma det ett tag för att den är så fin? Sen kanske jag behöver en annan bas under, det är ju ett alternativ det med.

Jag har använt:

 

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance
Nyx jumbo pencil MILK
Barry M Dazzle Dust no 98
MUS M/S Muffin
Loreal telescopic false lash mascara
Ansikte:

Missha BB cream no.13
EM Mineral foundation Linen
EM Mineral Finishing Dust
E.L.F Mineral glow
Benefit Sugarbomb blush

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.