Waterclouds, ett svenskproducerande märke, framställer produkter som ska hjälpa oss stackare med skandinaviskt hår. Produktlinjen innehåller ett tjugotal produkter vilka, enligt Watercloud Professional, ska innehålla specifikt utvalda ingredienser för respektive hårprodukt. Jag har fått Watercloud’s Repair Leave-in conditioner, samt slippery repair serum, hemskickade till mig för att ge ett omdöme.

Det här med att hitta rätt i djungel av alla hårprodukter är svårt! Jag är alltid på jakt efter det bästa serumet, behandlingen schampot och balsamet till mitt hår (som är rätt trasigt efter att ha färgats rött i flera år). Fria från parabener och gjorda av återvunnet material är jag nyfiken på vad resterande produktlinje kan erbjuda.

Slippery repair Serum:

Ett serum som ska motverka frissighet, klyvna hårtoppar och göra håret följsamt, glansigt och mjukt. Innehåller provitamin B5 samt silkesprotein, och appliceras i både torrt och fuktigt hår. 1-3 droppar räcker för ett fint resultat!

Mitt omdöme: Jag har ofta svårt med den här typ av hårvårdsprodukt för jag upplever allt som oftast att de gör mitt hår lite grisigt. Jag har flertalet flaskor här hemma som bara står för att jag, efter att jag köpt dem, insett att de bara inte fungerat. Slippery Repair serum ger faktiskt inte mitt hår den där grisigheten som jag kan uppleva av andra serum och mitt hår, tillsammans med balsamsprayen, blir riktigt trevligt att hantera. Detta kan naturligtvis bero på att mitt hår efter alla hårfärgningar äter hårprodukter och det kan skilja sig från en person till en annan, men jag gillar den.

 

Någonting jag inte förstår är dock varför man gör en sådan här flaska i glas. Jag är livrädd så fort jag använder den i fall att den ska åka i golvet, läskigt där!


Kostar ca
169 SEK.

Repair Leave-in conditioner:

Ett spraybalsam, innehållande macadamia nut oil och cloudberry seed oil, som hjälper till att stärka och motverka skadat och torrt hår. Appliceras i handdukstorkat hår och ska enligt informationen fungera riktigt bra som utredare av trassligt hår.


Mitt omdöme: Nu när jag äntligen börjar få lite längd på mitt hår krävs det att jag har bra produkter som verkligen fungerar. Jag tycker att det här spraybalsamet fungerar riktigt bra på mitt hår, och trassligheten som gjort mig mer eller mindre hårlös de senaste månaderna är faktiskt betydligt mycket bättre efter applicering av denna. Det enda felet jag kan se än så länge är att min sprayfunktion är något knäpp och det rinner ner balsam på själva flaskan.

 


Kostar ca 119 SEK.

 

 

 

Kika in här lite senare idag vet jag, så ska jag bjuda på en trevlig grej! Jag kommer vara på jobbet hela dagen men jag tänkte passa på att göra det lite kul i regnrusk och examenslyckorus :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.