Jag har lite bloggtorka just nu, vilket beror på att min hud är kaotisk. Nagelbanden är powertrasiga för att jag jobbat ett par dagar, mina läppar är spruckna och mina armbågar är torra som döden. Visst är det härligt när huden är precis som vädret, ombytligt, tradig?

Ni får en bild på Opaque Nude i alla fall ;)

Det är lite mer rosa i verkligheten, och jag gillar det väldigt väldigt mycket! Har lackat om naglarna med det ett par gånger nu för att mitt Seche Vite är så tjockt att det trådar sig så snart jag tar upp penseln ur flaskan. Allt på en gång!  Jag har fått det här lacket av Bella, i min avskedspåse jag fick :)

Nu när mitt Seche är så tjockt som det är torkar inte lacket som det ska och jag kommer få ta bort det ikväll för jag har redan sabbat tre naglar efter det att jag la ner kameran. Så det kan gå x) Jag har två lager Opaque Nude här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.