Jag är lite off här den här veckan och nästa för jag håller på att tentaplugga. Nästa fredag kommer jag gå på full ånga igen, men just nu rör jag mig mellan en dimma till en annan :P Förra veckan trillade nya numret av Daisy Beauty ner i brevlådan och jag gillar verkligen att Kicki satt Maria Montazami på framsidan, min favorit!

Prenumererar ni på Daisy Beauty? Jag läser dem alldeles för dåligt måste jag erkänna, jag har så mycket annat att läsa så jag hinner liksom aldrig läsa numrena som trillar in – men det här kastade jag mig över direkt bara för att Maria var med :) Hon är så himla jordnära och jag gillar verkligen hur hon verkar vara, oavsett hur hon framställs ibland. Vilken kvinna alltså.

Glöm inte bort att tävla om produkter från Waterclouds förresten! 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.