Åh, det är ju helt jäkla otacksamt att ta kort på Neonfärgade nagellack! :P Det här lacket fick jag av Carina som driver skönhetsbloggen TotalBeauty, när vi sågs på bloggträffen i Linköping. Det kommer från Sinful Colors professionals och har det eminenta namnet ”pink”.

Det är alltså ett knallligt neonrosa nagellack som kommer vara SJUKT fint på lite bränna. Det syns inte direkt att det är knallrosa på bilderna men ni förstår ju grejen. Det tog fyra lager för att få det någorlunda täckande, (första lagret var en pers) och toppat med ett lager Seche vite blev det skrynkligt. Fin färg, men lite tråkigt att lacka med :/

Jag vet att Sinful Colors går att köpa via cherry culture, men jag är osäker på om de finns att köpa i Sverige. Där ligger priset på 2.50 dollar, vilket är ungefär 18 SEK. Sen tillkommer frakt och risk för tull med naturligtvis, men det får man ju alltid stå ut med ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.