Det är väl ingen som missat att kicks lanserat ett eget sminkmärke? Än så länge har vi bara sett nagellack på marknaden men de lanserar både en BUSproduktserie och läppglans i år. Men nu till nagellacken! Jag är verkligen jättenyfiken på hur de här ser ut på. Jag har inte så mycket erfarenhet av kicks lack själv, jag äger två tror jag, ett har jag aldrig testat (fy skäms) och det andra blev jag så arg på att jag slängde längst ner i min sminkbyrå och där ligger det kvar än :P

Övre raden: Gröna Lund, Sorbet Splash, Summer Fling, Girls Night Out
Undre raden: Cotton Candy, Curacau Punch, Pearl Necklace, Life Aquatic

 

Jag är grymt sugen på alla, fast ja, helst de på övre raden såklart samt curacau punch ;D Speciellt nu till sommaren, åh. Japp, jag tror att de kan vara riktigt fina. Jag får se hur jag tycker att de ser ut i butiken helt enkelt och så är det väl bara att beta av dem därefter! Lacken verkar redan finnas ute på hemsidan, och kostar 39 SEK styck.

 

Är det några ni faller som furor för, liksom jag? :P

 

Bild och information kommer från Honi’s blogg, och hennes inlägg hittar ni här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.