Jag blev ju faktiskt färdig med att visa upp lacken från OPI’s Holland-kollektion nu i veckan! För att fylla ut lite nu när jag är i skolan (heh) får ni ett sammanfattande inlägg över respektive nagellack. Jag tycker att OPI lyckades riktigt bra med den här kollektionen, bortsett från att det inte följde med något klargrönt lack då ;)

Red Lights ahead… Where?

A roll in the hague


I don’t give a rotterdam!

Pedal Faster Suzi!

Wooden shoe like to know?

Kiss me on my Tulips

Did you ’ear about Van Gogh?

Vampsterdam

Thanks a windmillion

Dutch’ ya just love opi?

Gouda gouda two shoes

I have a herring problem

Jag kan liksom inte bara välja EN favorit. Det går inte. Mina främsta favoriter är Kiss me on my Tulips, Thanks a windmillion, Pedal Faster Suzi! & Dutch’ ya just love opi? men de andra är också så himla fina! Vilka gillar ni mest, är det något ni införskaffat själva? Vad tyckte ni om kollektionen överlag?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.