Jag kommer slå ett slag för att uppdateringen kommer vara lite låg här den närmsta veckan. Jag skriver hemtenta men jag hoppas att ni vill komma in och säga hej ändå, hur trist jag än är ;) Idag tänkte jag visa er Frankly My dear – ett egenfrankat lack gjort av Sanna som driver märket Brite bird och bloggen Makeupmylack. Ett utomordentligt vackert skogsgrönt hololack – precis så som jag vill att de ska vara!

Jag var klantig och tog inte ett kort i solljus/med blixt, men jag lovar att holoeffekten är riktigt magisk! Jag tycker dock att det på de här bilderna framgår hur fint det faktiskt är i solljus: ser man effekterna såhär tydligt i det här ljuset tycker jag att lacket lovar riktigt bra effekt i stark ljusskälla :)

Det var oerhört trevligt att lacka med, här har jag två lager och det fungerar alldeles utomordentligt tillsammans med Seche vite. Jag är helnöjd, det är jag verkligen – och namnet på lacket är ju bara, det i sig, värt att heja på!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.