Nej nej nej nej, de här bilderna gör det inte alls rättvisa! Åh, tänk er piggelin, tänk er päronsplitt, ärtigt grönt UTAN SKIMMER. Åh, jag totalälskar att Gröna lund är utan skimmer, det är så himla fint! Jag hoppas att det är lika fint på naglarna som det är i flaskan – jag driver mig själv till vansinne här hemma genom att gå med olackade naglar – men har man satt ultimatum för att uppgifterna ska bli färdiga har man ;D Jag köpte det här i fredags efter en snabbis nere på stan, 39 spänn på kicks är som hittat.

Det är inte alls såhär mintigt utan som sagt, mer ärtigt och nästan identiskt med promobilden på lacket. Åh, varför vill min kamera inte ta upp de fina gröna pigmenten för? Åh nej nej, jag är inte alls skogstokig.

Det ser mycket mer ut såhär på riktigt, kanske aningen mörkare. Men på mina bilder och den här kan man ju inte ens tro att det är samma lack! Men verkligen to die for i verkligheten på riktigt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.