Jag rör mig ju i andra medier än här på bloggen, speciellt nu när jag skriver tenta. Det är mycket lättare att skriva någonting snabbt på Twitter eller att lägga upp en bild på Instagram istället för att skriva ett bra inlägg här. Jag vet, visst är jag en hemsk bloggare som erkänner? Nä men när jag har tentaperiod har jag lite svårt att hitta tid till och inspiration till att ordna en massa förinställda inlägg här. Dels för att jag har haft olackade naglar sen i lördags (VAD HÄNDE?) dels för att jag finner nada inspiration när jag sitter och försöker lura ut min tentafråga om teknovetenskap (som jag förövrigt inte förstår ett skit av).

Igår var en sådan där dag som passade ypperligt för att använda min donutbun. Alltså vem kom på grejen? Smartare människa får vi väl leta efter! Så himla enkel grej som bidrar till att man får en söt bun på skallen och en hårplump som ser ut att innehålla mycket mer hår än vad den egentligen gör. Men vad gör man med överflödet, ärligt? Jag försöker snurra, fläta etc men mitt hår som börjar bli rätt långt är överallt.

 

Jag har förövrigt deporterat mig till smålands skogar – jag hoppades att jag skulle finna mer ro att plugga här än i stan. Sambo njuter av laxmackor och här har jag suttit med tentagruff sen sju imorse. Det är en fin första maj det!

 

Köpte förövrigt min donutbun på GeKås i Ullared förra året, gav härliga 12,50 för den. Det är grejer det!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.