Som jag längtat efter att ha fått se mer av den här kollektionen! På pressträffen IsaDora hade förra året fick vi se en sneakpeak på årets sommarkollektion, men det är inte förrän nu jag fått mer information om den. Årets sommarkollektion heter Papagayo – papegoja på spanska. Kollektionen bjuder bland annat på två nya läppstiftnyanser, en urfin ögonskuggepalett och läckra nagellack.

Som ni ser är det färg, färg färg. Kollektionen inspireras (inte speciellt konstigt eller hur?) av papegojans färgglada färger, och jag måste bara säga att jag tycker att IsaDora verkligen lyckats med det här. Isadoras promobilder ger mig ofta lite sådär meh-feelings, men färgmässigt är den här bilden klockren!

Ett axplock av vad kollektionen bjuder på

Eye Shadow Trio no. 89 Treasure Island 119 SEK


Twist-Up Metallic Eye Pen,  Blue Hawaii & Paradise Green 99 SEK


Moisturizing Lipgloss: Coral Glow & Tropical Pink 99 SEK

Perfect Lipliner Tropical Pink & Mandarine 69 SEK

Perfect Moisture Lipstick Coral Glow & Tropical Pink 119 SEK

Hair Mascara Green Turquoise & Royal Blue 129 SEK

Precision Mascara  Flashy Blue  139 SEK

Wonder Nails Hot Hibiscus, Bird of Paradise, Paradise Green & Papagayo Blue 69 SEK

Haha jag blir ju alldeles prillig när jag kollar på bilderna! Det jag är mest nyfiken på är alla läpprodukter – speciellt coral glow. Jag har sett swatches på dem och de SER UNDERBARA UT. Min plånbok kommer blöda lite när kollektionen kommer ut, det är en sak som är säker :P Sen ser Wonder nails Papagayo blue vansinnigt fint ut, kollade på det när jag var på stan och färgen är to die for. Och hur snyggt är det inte att ha blå mascara? Kolla bara hur Bella gjort här, skitsnyggt!

Är det någonting ni fastnar sådär extra för? Papagayo kommer ut i handeln vecka 19.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.