Idag fick jag ett sådant där infall
och kastade efter min fina fina Get Baked-palett från Urban Decay. Fick den av sambo i födelsedagspresent för två år sen och den håller i sig, fin, guldig och skimmrig utav tusan

En sak måste jag bara få gnälla om – på vintern är det skitsvårt att fotografera för att det är för mörkt ute och nu när solen tittar fram allt mer (vilket jag längtat efter så himla länge!) blir det svårt för att ljusinsläppet är FÖR stort. Aldrig är det någonting som duger :P

Förövigt är jag inte alls speciellt kompis med mascaran jag håller på att testa nu. Jag tänkte slänga upp en recension nästa vecka – ser ni hur den klumpar sig? Det tråkiga är att det är en spin off på min favoritmascara, och jag hade verkligen sett fram emot att testa den här. Suck. Det är inte meningen att man ska ha alldeles för höga förhoppningar i sminkvärlden alltså!

Jag har använt:

Ögon:

Too Faced shadow Insurance
Urban decay Get baked palette:
UD Eyeshadow Baked
UD eyeshadow Flipside
UD 24/7 glide-on eye pencil i Bourbon
MUS M/S Muffin
Loréal Paris telescopic falsh lashes

Ansikte:

Loréal Paris Lumi Magique light infusion foundation i N1 Pure Pearl (invigning idag, recension framöver!)
MUS Cover all Mix concealer
MIYO Doll Face compact powder i Vanilla
E.L.F Mineral Glow i shimmer mineral glow
Too Faced blush i Papa don’t peach

Läppar:

Smashbox lipgloss i Exposed

 


Jag tänkte bjuda (för ovanlighetens skull) på en fotd med, när jag ändå var igång ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.