När jag tentakomar och har paus tittar jag runt lite överallt för att rensa hjärnan på allt ”allvar”. Nu i veckan, och veckan innan dess och typ veckan innan dess har jag varit inne på LimeCrimes hemsida och spanat in den nya ögonskuggepaletten som släpps nu i maj. Promobilden ser helt fantasisk ut och skuggorna är inte sämre dem, åhåjaha!

Bildkälla återfinns här

Alltså, visst är bara förpackningen att dö för? Plåtasken är så himla fin och jag gillar verkligen de här mjuka, pastelliga nyanserna på skuggor. Frågan är hur pigmenterade de är och om de blir som de ser ut på bilderna? I vilket fall som helst har LimeCrime lockat väldigt många gånger men jag har aldrig kommit mig för att beställa. Jag vet egentligen inte varför, för de har så himla mycket fint.


Paletten kostar 34,99 dollar, vilket för tillfället är ungefär 250 SEK. Sedan tillkommer frakt antar jag, och eventuell tull. Åh, fin palett i vilket fall som helst. Finns här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.