När jag skrev hemtentan förra veckan fick jag rycket och kunde verkligen inte stanna kvar i stan, så sambo och jag åkte ner till mamma och pappa på valborg, grillade kött och marshallows (mumma!) och hade riktigt trevligt. Mellan varven pluggade jag naturligtvis, men i tisdags förra veckan passade jag på att följa med mamma när hon skulle hämta syrran utanför västervik och passade även på att slänga oss in på Rusta (av alla ställen :P). Mamma var skyldig mig lite kosing så hon köpte den här till mig: Aussie 3 minute miracle luscious long – deep treatment for long hair begging for a treat.


Jag har hört mycket gott om just 3 minute miracle från Aussie, och mitt hår ÄR verkligen i behov av ett mirakel just nu. Jag har inte färgat det sen i februari och jag har en fin utväxt, men topparna är spröda och hemska och håret saknar glans och lyster. Jag har misshandlat det rätt rejält under åren som gått, röd färg på röd färg, och nu får jag betala för mina misstag. Jag är bara glad att jag inte kommer göra det igen!

Jag har använt den här tre gånger än så länge och det är alldeles för tidigt för att ge ett utlåtande, men den får redan plus för doft, hur håret känns efteråt och framförallt FÖRPACKNINGEN – fan vad smart och bra den är utformad!

Är det någon av er som testat någonting från Aussie – har ni någon favorit?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.