Jag tyckte att vi skulle köra på mer med grymma vänner temat idag och visa Color Club Electro Candy från Electro Candy-kollektionen som kom ut sommaren 2009. Jahopp, grym vän sa jag? Ja, det här lacket har jag faktiskt fått av Bella (Saintbella): det fanns i hennes ta-eller-så-slänger-jag-skiten-nagellacks-låda och jag fick ta över det när hon flyttade.

 

Jag brukar ju inte vara så mycket för rosa lack, men det här är rena rama kärlekssagan. Electro Candy, lite åt det neonrosa hållet men ändå inte, är storslaget fint med sitt turkosa shimmer. Huvva! ♥

Det var riktigt trevligt att lacka med – först var jag rädd att det skulle bli alldeles för många lager för det verkade rätt skirt, men det klarade sig med tre, jämna fina lager och jag upplevde torktiden som bra. Jag hade dessutom bara 45 minuter på mig innan jag var tvungen att springa till skolan, och det är mer än väl godkänt för min del då jag också ska dra på mig ett par bångstyriga converse. Toppat med ett lager Seche Vite är det färdigt för beundran, och trots att shimmret mest ser allt-annat-än-turkost-ut så är det verkligen turkos, mums!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.