Det märks att sommaren snart är här med tanke på hur mycket sommarupplagor av produkter som visas upp i bloggar jag läser! Sommarprodukter är faktiskt de jag tycker är roligast att köpa för de sprakar av färg och görs ofta i dofter som jag uppskattar allra mest – söta, fruktiga och somriga.

Barnängen är ett av de märken som släpper en ny produktserie för säsongen – Lenande & Olja. Serien vänder sig till allt från normal/torr till torr/extra torr hud. Body lotionen och duschgélen innehåller ”en unik kombination av tre naturliga oljor; argan, marula och mandel som alla har vårdande egenskaper”.

Barnängen Lenande & Olja Duschgel innehåller 250 ml och passar till för normal till torr hud. Oljorna ska göra huden len och mjuk och det är tänkt att den, och även bodylotionen, ska verka bra för oss känsliga skandinavier. Rekommenderat cirkapris ligger på ca 25 SEK.

Barnängen Lenande & Olja bodylotion är framtagen till de riktiga torrisarna. Den ska hålla huden torr i upp till 48 timmar och ska absorberas snabbt efter applicering. Innehåller liksom duschgelen 250 ml. Rekommenderat cirkapris ligger på ca 35 SEK.

Dessa ska finnas tillgängliga från och med Maj, så de borde finnas ute i butik redan nu? Jag har själv inte testat dessa men jag gillar verkligen förpackningarna. Jag är en sucker för färgglatt helt enkelt, det är väl det. Är det någon av er som testat dessa, eller har tidigare erfarenheter av Barnängens produkter? Vi brukar alltid använda tvålar därifrån eftersom min sambo har lite känslig hud, då Barnängens tvålar verkar fungera bäst.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.