Hanna som ska gifta sig i sommar bad om tips på nagellack till den stora dagen.
Hon är inne på det mintiga spåret och jag kan väl inte göra annat än att tycka att hon är helt rätt ute! Jag är en sucker för gröna lack och speciellt mintiga, så det här var bara en fröjd. Jag valde ut fyra av mina favoriter bland mintiga lack, hoppas att det finns någonting som kan hjälpa!

China Glaze Re-fresh Mint: Tillhör China Glaze Up & Away-kollektionen och är alldeles ljuvligt. Ett av mina första lack från China Glaze som jag visar här. Jättetrevligt att lacka med och är sådär perfekt mintigt ett lack kan bli. Finns bland annat på Eleven.se – där också bilden kommer ifrån. Kostar ca 99 SEK.

Essie Mint Candy Apple: Ett julkollektionslack om jag inte minns fel. Äger inte själv men har tänkt att köpa så snart plånboken tillåter. Väldigt tjusigt lack förövrigt. Finns att köpa kicks.se och Eleven.se och Beautybay. Bilden kommer härifrån. Kostar 129 SEK hos eleven och kicks och ca 91 SEK på beautybay (som också är fraktfritt!).

Kicks nailpolish Mint Gelato: Emelie har swatchat det här. Ser väldigt trevligt ut, men Emelie påpekar att det är rätt skirt och kräver en hel del arbete. Kostar 39 SEK och finns både på kicks hemsida och i butik.

Isadora Vintage mint: Ett trevligt mintigt lack från Isadora. Kom ut med nostalgiakollektionen – bilden kommer härifrån. Finns på Åhlens och kicks (eventuelllt H&M) och kostar ca 69 SEK.

Hoppas det hjälper dig någonting Hanna!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.