Det här är ett riktigt färgsprakande sommarlack. Därför är jag besviken att säga att mina bilder inte alls fångade den verkligt gröna färgen. Det är mer ärtigt, mer gultonat, än vad min kamera får fram. Riktigt tråkigt, för det är riktigt riktigt fint men det är svårt att avgöra hur den ser ut om man inte ser det ’på riktigt’.

Det ser nästan mintigt ut, och det är det inte. Åh, vad irriterande det här är. Jag vet inte hur många försök jag har gjort för att få rätt nyans, men lyckas ändå inte. Det var samma sak när jag skulle ta kort på bara flaskan, min kamera vill verkligen inte. Det liknar sig själv mest på den nedre bilden, men fortfarande inte lika gult som det är när jag tittar på det på naglarna.

Tänk er nyutslagna björkskott typ.

Jättetrevligt att lacka med, två lager räcker utmärkt – lite tjockt ibland men ingenting man stör sig på. Toppat med ett lager Seche vite får det en snygg glans. På bilderna har jag haft lacket på mig i tre dagar utan något chippande, det gillas!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.