Jag sitter och väntar på feedback på uppsatsen (total skrivkramp, yees!) så att jag kan fortsätta och tänkte att jag likagärna kunde göra någonting nytt under tiden så det blev ett försök i att göra en fiskbensfläta. Jag har inte riktigt hittat rätta knycken men jag vet att det är någonting jag kommer göra i sommar. Det är ju så himla fint! Visserligen har jag rätt tunt hår om jag jämför med hur jag hade innan jag började färga och klippa upp det och ha mig, så den blir inte riktigt så tjock och fin som det blir på andra men va tusan, det struntar jag i!

Ska göra flätan aningen längre nästa gång, nu blev den rätt kort. Måste förövrigt hitta några bättre snoddar så att de inte tar upp halva håret eller behöver viras femtonhundravarm för att inte trilla av :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.