Innan jag såg lacken på Emelies blogg hade jag faktiskt ingen större koll på märket w7. Det har jag väl egentligen inte nu heller, men nu vet jag ju att de existerar, eller hur? Förra veckan när jag satt och dog (lovar) på min hemtenta fick jag ett litet paket på postet innehållande bland annat det här lacket. W7 Metallic Neptune, från Metallic Planets-kollektionen.

 

Jag fick till en av mina nya stickers med ;)

Basen är mörkt mörkt blå, nästan svart, och innehåller en mängd blått och turkost skimmer. Ibland tycker jag mig även se en del grönt, men det kanske bara är ögat som luras när det turkosa vinklas? Det är nästan en one coater – hade kanske kunnat vara om jag hade lagt på mer lack på några av naglarna. Det här är så himla fint. Jag är så svag för blå nyanser och det här är ett klockrent lack i den bemärkelsen. Kanske lite mörkt för årstiden, på vår och sommar är det krämlack som gäller för mig, men det är ljuvligt ändå.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.