Jag vet inte om det undgått er, men jag är ju besynnerligt förälskad i hästar.
Stora magnifika saker med enorma personligheter. Jag hade världens bästa ridpass idag, Galinja var som smör i mina händer och det kändes så himla bra. Det är det här jag har saknat sen jag slutade rida för tre år sedan, kontrollen, kontakten, samhörigheten. Åh, ni tycker säkert att jag är fånig. Men det är så himla speciellt. Året som gått har jag verkligen hittat tillbaka till mig, mitt intresse, en av mina största glädjekällor. Det är nästan lite åh-snart-grinar-jag-varning på det.

Galinja är den bruna hästen längst fram <3

Vi släppte dessutom ut hästarna på bete idag.De ska vara lediga i ungefär en och en halv vecka eftersom det är Norrköping Horse Show med start i morgon. Det är de så himla värda! Bär på oss dagarna i ända och är underbara och gosiga trots att vi är så många och så olika.Hehe ja, hästnörd var det ja.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.