Jag hade, så länge jag kan minnas, riktigt dåliga naglar fram tills mitt intresse för nagellack blommade. De skivade sig, gick av långt ner och under en viss period under min högstadietid var de så mjuka och sköra att jag bokstavligen kunde vika naglarnatipparna så att de vilade mot nageln själv. Creepy, eller hur?

Idag går de sönder då och då, först och främst när jag jobbar. Men de är hyfsat hårda, fräscha och tåliga idag om vi jämför med hur de var förr. Jag tror att jag delvis har OPI Natural Nail Strenghtener att tacka. Jag har gjort slut på två, eller tre flaskor av denna och mina naglar har aldrig varit så fina som de varit när jag använt det.

OPI Natural Nail Strenghtener är tänkt att stärka och skydda din nagel när du använder nagellack. Det kan användas (jag gör det i alla fall) som underlack och skyddar nageln bra från missfärgningar. Det flyter ut bra över nageln, torkar väldigt snabbt och ger en bra arbetsyta att jobba med när det är dags att applicera lacket ovanpå.

Idag har jag ingenting kvar i mina flaskor och mina naglar märker av det. Jag brukar alltid se det som positivt (fast det kanske är det motsatta också?) om naglarna protesterar för att en viss rutin försvunnit. Det är väl ett bevis på att produkten verkligen fungerar? Mina naglar gillar inte alls att mitt NNS tagit slut och det är dags att beställa hem ett par nya flaskor.

Det enda negativa jag kan se med det är att jag inte hittar det på någon svensk webshop. Fast, jag hade nog ändå tyckt att det var för dyrt, med tanke på att jag köpte mina från USA där de kostade mig 3 dollar styck, istället för 280 kronor som jag tror denna flaska låg på när jag och mamma investerade i några flaskor.

Jag hittade det dock på Beautybay för 122 SEK, helt överkomligt.

OPI Natural Nail Strenghtener får 5/5 av mig för att det hjälpt mina naglar från total misär till pretty darn good!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.