OPI släppte en hel del godbitar förra året också, såklart. I kollektion Touring America (hösten 2011) fick vi, överraskande nog (?) se tre nyanser som bröt mot den väldigt murriga och höstiga trenden. I Eat Mainely Lobster var ett av de lacken, ett korallrosa-ishigt lack med ett subtilt (ÅH gud vad jag älskar det) guldpersikofärgat shimmer. Haha, alltså jag och skimmer – men det är ju så himla fint!

Det var lite svårt att få fram exakt rätt nyans, eller ja, inte att jag suttit och ändrat medvetet i PS utan att det faktiskt skiljde sig rätt ordentligt på alla bilder. Det ser mörkt ut på vissa bilder och mycket ljusare på andra. I-landsprobleem.

 

Jag tycker att det går att hinta skimmret på nedersta bilden. Träder fram jättefint i solljus i vilket fall som helst.

Alltså. Jag har lite nagellacksbekymmer. OPI brukar alltid vara en hejare på att torka snabbt, och jag vet att det här lacket är det med eftersom jag använt det tidigare men inte visat upp det här. Men efter flera timmar (hade tre lager här) var lacket fortfarande inte torrt, och efter en dag blev det att ta bort det. Som ni ser så har det rynkat sig något alldeles förfärligt både på lillfingret och på pekfingret.

Mitt Seche vite beter sig inte riktigt som det brukar
. Det gjorde inte den förra flaskan heller för den delen. Det segnar ihop fast att det bara använts ett fåtal gånger (herregud, det är liksom knappt taget någonting från flaskan) och det drar med sig nagellacken när jag applicerar det. Jag har aldrig haft de här problemen förut.

Så kom jag på att de flaskorna jag har nu kommer från samma ebay-säljare. Tidigare har jag köpt mina flaskor från Amerikanska websidor, eller från Kicks när jag lyckats fixa en bra kupong. Har ni haft samma problem? Mina NOTD blir lidande av det här vill jag lova, har fått slänga gud-vet-hur-många-bilder på otroligt fina lack som totalmördats av mitt Seche. Buhu :(

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.