Jag försöker erkänna två saker för mig själv just nu. 1 – Mitt Seche suger. Det trådar redan, använt typ fyra gånger. 2 – Jag måste ha en ny kamera. Nummer två svider mest, eftersom jag inte har någon som helst möjlighet att köpa en ny kamera. Sådana pengar finns inte nu när jag slutar skolan och börjar mitt liv som arbetssökande. Frågan är vad som händer med bloggen, hur jag ska kunna fortsätta utan någon möjlighet att fota – mobilkameran säger jag blankt nej till. Jag har försökt en hel massa gånger med den men nej, den ger mig inte det resultatet jag vill ha.

Jag har haft min kamera sedan åh när är det, 06 – 07? Det är gaammalt i kameraår om jag förstått det rätt. Jag har på sista tiden märkt att den tappat gnistan, bilderna blir inte lika bra och färgåtergivningen har börjat gå åt helsefyr – sådant jag inte haft problem med tidigare, vilket får mig att inse att det är min kamera som är gammal. Suck.

Har ni några tips på ”billigare” kameror som är bra/bättre/funktionsvänliga?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.