Jag har ju fått lite presenter eftersom jag fyllde år igår och allt.
I torsdags förra veckan fick jag paket av fina fina Emy (TACK HUNNY!) och igår fick jag paket av sambo. På lördag kommer kära mor och far hit så vi får väl se om jag varit snäll nog att få fler paket (även att de jag fått räcker gott och väl!) :P
Pretty little liars bokboxen innehåller de fyra första PPL-böckerna på engelska, de fick jag av Emy. Likaså handkrämen från I love… Som vi letade efter just blåbärshandkrämen den där dagen – helt otroligt – och så finns den i Örebro av alla ställen <3Mjukissetet (alltså, jag kommer ha den på mig så som Peter Griffin har sin gamla röda cowboypyjamas på sig, SÅ HIMMELSKT MJUK), den urfina blå klänningen (blir examensmiddagklänning) och parfymerna (!!) fick jag av fina sambo. Haha åh, vad snopen jag blev när jag öppnade mitt paket och hittade TRE Escadaparfymer. Jag fick kommentaren ”Jag kom inte ihåg vilken färg det var du ville ha så jag köpte alla tre.” Hjärtat, du är för bäst!

Jag hade en jättefin gårdag och jag åt världens godaste revbensspjäll från Texas Longhorn på balkongen, megagod äppelkaka P’s arbetskompis gjort och en ENORM godispåse som jag hade alldeles för mig själv. Vi gick en promenad i det otroligt fina vädret och jag njöt av att bara gå i linne (väl insmord i solskyddsfaktor 30) och känna solen på mina axlar. Det kunde inte blivit bättre ♥

Katten kom liksom på köpet, ehh
e.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.