Igår hade vi ’kalas’ hemma hos mig och sambo. Kusiner, kusinbarn, moster, kusinmän, faster, farbror, mamma, pappa och syrran var här och hälsade på och jag fick ENORMA mängder paket. Jag måste varit fruktansvärt snäll det gågna året, helt enkelt!

Jag gillar att pilla med saker och tycker om att vara kreativ och sådär, så i år ville jag baka och göra riktigt fina saker. Visserligen lyckades jag inte sådär bra som jag hade velat (frosting som inte riktigt ville bli bra spritsad, sugarpaste som inte torkade och sådär) men jag fick en himla massa beröm om hur gott det var, och jag tänkte visa vad jag gjort de senaste veckorna (host) som fått mig att bli lite off här.

Inte jättemycket grejer, men mer än nog! Kakorna som är underst på kakfatet är citron & kardemummakakor, så himla goda! :D Cake Pops på ballerina Choco snurrade i vit choklad, Cake pops på Singoalla Strawberry Cheesecake snurrade i mörk choklad (synd på kornig bild) , Minivaniljmuffins med mintfrosting

Drottningssylttårta med Angel feather frosting

Jag gjorde allt den här gången, förutom att tillverka min egen sugarpaste såklart. Annars köpte jag dekorationsstansar från Ebay och från Diversis här i stan och i fredags stod jag från klockan tre på eftermiddagen till klockan ett på natten och stansade typ en miljon gröna hjärtan och en miljon rosa blommor till muffinsen.

Jag gjorde faktiskt två tårtor, men bara en gick åt, så sambo får med sig en hel tårta till jobbet i morgon som de får mumsa på. Svärfar fick med sig en burk med godsaker hem, likaså mamma och pappa och syrran som fick med sig två burkar muffins och citronkakor.

Överarbetat? Ja. Kul? JA! :D

Och tack till alla fina människor som kom och firade mig och min dag <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.