…av presenter! Det var ju en hel del viktiga människor här hemma i helgen och jag överröstes med paket och jag fick så mycket beröm för både det ena och det andra att jag gick lätt euforisk (ehehe) hela dagen. Tänkte att lägga ut en bild på spektaklet eftersom det ändå är så dött här, uppsatsen och jobbsök tar både tid och mental kapacitet, känner mig som en överkokt grönsak dygnet runt för tillfället.

Allt från underkläder till smycken, en väska och ett par skor och en urfin klänning och behövliga linnen + pyjamas. Mer baktillbehör, grytvantar och en fin ljuslykta och de fyra sista pretty little liars-böckerna. Åh, ja, jag som var så rädd att gå med rumpan bar gladdes åt de nya undisarna och allt det andra med såklart.

Och ja, ni ser lite kartonger från China glaze där i mängden. Mamma och pappa gjorde världens fullträff där, hela electropop-kollektionen ♥ Åh, som jag ska visa notd’s nu i sommar!

Regnbåge på flaskor

Och tack igen till alla fina som var här i lördags <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.