Igår var det sådär otroligt megafint väder och jag, mamma och syrran passade på att roffa åt oss lite av galleriornas AC. Vi testade skor, åt glass och köpte lite kläder och hade allmänt trevligt (dock blev jag lite grinig för jag blev så hungrig efter tre timmars strosande) men det var mysigt ändå. Det var inte förrän i går kväll familjen åkte hem så jag har inte haft så mycket tid att lägga på internet över huvud taget – när det är så fint väder ute vill man ju passa på att vara där ;D

Jag fick en välbehövd solskyddsfaktor till ansiktet, ett par sandaler och ett par shorts. Nu är jag beredd på sommaren som jag hoppas kommer (med tanke på hur mulet och grått det är idag känns det som att det är låång tid kvar).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.