Jag har ju tidigare visat produkter från Rapsodine och den ekologiska hudvårdsserien Ekoraps. Linjen framställs här i Sverige och är ekologiskt certifierade och utvalda med omsorg.

Nu har Ekoraps lanserat Ekoraps Body Oil, en återfuktande och djupverkande kroppsolja som är tänkt att mjukgöra och skydda huden. Den innehåller 99,5 % ekologiska, ekocertifierade oljor såsom havtornsolja och rapsolja.

 

Huden ska bli silkesmjuk och återfuktad efter användning. Den kan användas både på torr och nyduschad fuktig hud, eller användas på lokalt torra fläckar.

Jag håller för tillfället på att testa denna och mitt första intryck av den är att den absorberas fint in i huden och att den luktar behagligt. Minus är väl själva applikatorn och att flaskan är i glas. Olja och glasflaska går inte riktigt hand i hand tycker jag. Jag kommer ge ett mer utförligt uttalande i framtiden! Det passar alldeles utmärkt för mig att testa denna just nu för mina armbågar, hälar och  hud i allmänhet är ett stort torrt fnöske, huh!

En flaska Ekoraps body Oil innehåller 100 ml och kostar 299 SEK. De finns exempelvis att köpas här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.