Efter att ha läst Tinas recension av Nivea SOS hand balm var jag bara tvungen att ha den och kastade mig till finkemhyllorna när sambo och jag var och storhandlade. Ni vet den där känslan när man testat allting och är i behov av ett mirakel? Där är jag nu typ.

Grejen är den att mina händer är som två torra vedstumpar just nu. Jag har blivit jättefnasig över handryggarna och mellan fingrarna och det är jättejobbigt för att det stramar och svider såfort jag rör på händerna. Jag har väldigt känslig hud och brukar ha världens lenaste händer annars, så det här har varit rena rama helvetet för mig. Jag har testat att ha min receptbelagda salva på händerna, men det biter inte alls och ingen av mina handkrämer hjälper att bli av med det.

Så om den eventuella räddningen för mina torra händer enbart kostar 39,95 SEK kände jag att jag inte kunde chansa. Nivea SOS hand balm ska hjälpa extra torra och spruckna händer att ge omedelbar lindring.  Och vet ni vad? Efter bara en dags användning (med typ fem appliceringar) mår mina händer så himla mycket bättre. Jag köpte den i tisdags och i går, onsdag, mådde mina händer grymt mycket bättre än vad de gjort de två senaste dagarna. I morgon hoppas jag ju nästan på underverk!

Men jag återkommer när jag använt den lite längre än två dagar, men jag var bara tvungen att hojta glatt när mina stackars händer inte mår så taskigt som de gjort på sistone, med resultat på bara en dag ♥

Update: HALLÅ! Jag glömde ju länka till Tinas recension, nu är det ordnat :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.