Åh vad jag har försummat bloggen, jag ber så hemskt mycket om ursäkt ♥ Det är sista veckan i skolan nu, sen är mina universitetsstudier slut. Jag tror inte att jag kommer sluta plugga helt och hållet nu när jag är färdigutbildad, jag tror ju på livslångt lärande, men för stunden är det eviga pluggandet över. Och vet ni vad? Jag är livrädd. Men jag antar att det är normalt att vara det.

Men, det var inte min livsövergångskatastrof jag skulle snacka om, utan Orly Space Cadet. Sista lacket att visa ur Cosmic FX kollektionen (åh vad jag älskar den) och faktiskt, ett av de lack jag gillar minst. Jag vet inte varför det är så, men jag är inte speciellt kär i Space Cadet. Ibland är det magiskt vackert, men i vissa ljus ser det mindre trevligt brunt ut. Men ja, man kan inte totalälska alla lack, eller hur?

Duokrom skönhet i all ära typ. Här har jag tre lager målat, det torkade fint på de flesta av naglarna men på ett par var det fortfarande inte torrt efter ett par timmar. Men jag tror faktiskt att mitt Seche är boven här, helt klart. Ni ser kanske att det dragit upp sig rätt mycket med (bilderna är tagna dagen efter applicering) och jag tror att det är en kombination av mitt extrajobb och att Seche’t inte är i god form.

Jag ska förövrigt ta och klippa ner mina naglar nu i veckan. Mitt sommarjobb tillåter inte (snarare så att det är alldeles för elakt för mina naglar) att ha långa naglar. Jag slår bara av dem och sitter och halvgrinar på jobbet för att det gör ont i fingrarna. Dumt att utsätta sig för det.

Jag köpte Space Cadet från Ebay för en hundring eller något sådant med frakt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.