Hej ren och skär lacklycka! Kommer ni ihåg hur ledsen jag var efter att jag använt Kleancolor Metallic Green? Det var som tuggummi, torkade aldrig och täckte inte med ett lager och torkade inte på flera timmar. Igår lackade jag med Metallic Aqua – och jag hade inte speciellt höga förväntningar eftersom jag använde det i vintras och det var precis som metallic Green – men tji fick jag!

Det var bra i konsistensen, det var UNDERBART att lacka med och det räckte med ett enda lager. Åh jag är totalt kär i Metallic Aqua, det är ju så himla fint! Det riktigt lyser om mina naglar och jag kan inte sluta titta på dem :P

Det finns ingenting att anmärka alls, asnajs!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.